Koha juaj, prioriteti ynë

Ku efikasiteti takohet me shkëlqimin në çdo rezervim.

App screenshot

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Me prenotimin online 24/7, mund të përmirësoni shërbimet tuaja, promovoni biznesin tuaj dhe lini pas metodat tradicionale të rezervimit.

 • Menaxhimi i termineve

  Ne do të ofrojmë shërbim për përcaktimin e takimeve për shumë biznese, dhe avantazhi i produktit tonë është që klienti ka qasje 24/7.

 • Raportet dhe statistikat

  Bizneset mund të shohin raporte dhe analitika për performancën e tyre gjatë vitit, dhe ti krahasojnë ato me të dhënat historike.

 • Procesimi i pagesave
  Së shpejti

  Pagesat mund të bëhen online përmes platformës sonë duke përdorur kartë krediti dhe para në dorë.

 • Dyqan online
  Së shpejti

  Dyqani Juaj Online është plotësisht i integruar me platformën e rezervimeve dhe pagesave te Orarim.

 • Website juaj
  Së shpejti

  Dyqani Juaj Online është plotësisht i integruar me platformën e rezervimeve dhe pagesave te Orarim.

 • Brendi juaj
  Së shpejti

  Dyqani Juaj Online është plotësisht i integruar me platformën e rezervimeve dhe pagesave te Orarim.

Shërbimet

Krijo dhe zgjidh shërbimin që të përshtatet

Lehtësia dhe fleksibiliteti janë në qendër të krijimit dhe zgjedhjes së shërbimeve në kalendarin tonë të avancuar. Krijo një orar të personalizuar për shërbimet e tua dhe përzgjedh ato që përshtaten më mirë me nevojat e tua.

Në vetëm disa hapa, mundësia për të organizuar kohën dhe shërbimet tua bëhet më e lehtë se kurrë.

Shërbimet 1

Klientët

Menaxho klientët me lehtësi

Platformë e thjeshtë dhe efikase për t'u lidhur, komunikuar dhe monitoruar shërbimet tuaja. Merrni kontrollin në dorë me një eksperiencë të përshtatshme për klientët.

Product screenshot

Stafi

Menaxhoni stafin tuaj

Krijoni një ambient pune të suksesshëm dhe efikas me platformën tonë inovative. Ndani detyrat, monitoroni performancën, dhe koordinoni bashkëpunimin për të rritur produktivitetin dhe motivimin e stafit tuaj.

Lehtësia e përdorimit dhe analitikat e avancuara bëjnë menaxhimin e stafit një përvojë të paharrueshme.

Sherbimet 1

Zgjidh një lloj biznesi për të filluar

Shfletoni shumëllojshmërinë e bizneseve dhe gjeni atë që i përshtatet më së miri vizionit tuaj duke filluar pa kosto

 • Berber

 • Trupi

 • Vathë dhe Rreth Syve

 • Fytyra dhe Kujdesi i Lëkurës

 • Fitness

 • Depilim

 • Flokë dhe Stilizimi

 • Injeksionet dhe Mbushësit

 • Makeup, Masazh

 • Mjekësi dhe Stomatologji

 • Thonjtë